ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Εκτός από την παραλαβή από το κατάστημά μας, παραδίδουμε σε όλα τα μέρη της Ελλάδας, ακόμη και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Courier

Τα περισσότερα προϊόντα μας, αποστέλλονται με την υπηρεσία courier της Γενικής Ταχυδρομικής. Με την Γενική Ταχυδρομική, η παραγγελία σας θα παραδοθεί κατευθείαν στην πόρτα σας, στην διεύθυνση που μας έχετε υποδείξει.

Σε ορισμένες μόνο περιπτώσεις, που η διεύθυνσή σας βρίσκεται σε κάποια δύσβατη ή πολύ απομακρυσμένη περιοχή, η παραγγελία σας θα παραδοθεί στο πλησιέστερο κατάστημα της Γενικής Ταχυδρομικής απ’ όπου και θα μπορέσετε να την παραλάβετε.

2. Μεταφορική εταιρεία

Εάν η παραγγελία σας αφορά κάποιο προϊόν μεγαλύτερων διαστάσεων ή βάρους από το συνηθισμένο, η αποστολή θα γίνει με μεταφορική εταιρεία που εξυπηρετεί την περιοχή σας, κατόπιν ενημέρωσης σας μέσω e-mail ή τηλεφώνου.

Σε αυτήν την περίπτωση, η πληρωμή γίνεται μόνο με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή με την χρήση πιστωτικής κάρτας και τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τον πελάτη, ανεξαρτήτου ύψους παραγγελίας .

 

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Για παραγγελίες κάτω των 150 Ευρώ, η χρέωση είναι 7 Ευρώ.
  • Για παραγγελίες άνω των 150 Ευρώ, η χρέωση είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Σημείωση

Μόνο για την περίπτωση αποστολής στην επαρχία με Μεταφορική εταιρεία (λόγω μεγάλου όγκου ή βάρους) στην επαρχία, η δωρεάν μεταφορά αφορά την μεταφορά της παραγγελίας από την αποθήκη μας μέχρι και το πρακτορείο μεταφορών στην ΑθήναΑπό το πρακτορείο μεταφορών της Αθήνας μέχρι και τον τελικό προορισμό, η χρέωση αφορά τον παραλήπτη και για το σύνολο σχεδόν των περιπτώσεων, δεν ξεπερνά τα 15 Ευρώ. 

 

ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι παραγγελίες μας αποστέλλονται εντός 1 – 5 εργάσιμων ημερών μετά από την ημέρα λήψης της παραγγελίας ή της διευθέτησης του οικονομικού σκέλους αυτής.

Σε εξαιρετικές μόνο περιπτώσεις (άσχημες καιρικές συνθήκες, απεργίες σε λιμάνια κ.λ.π.) που ενδέχεται να επηρεάσουν τον χρόνο παράδοσης, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να σας ενημερώσουμε.

Εάν το προϊόν που παραγγείλατε βρίσκεται προσωρινά σε έλλειψη και ενδέχεται να καθυστερήσει, θα λάβετε σχετική ενημέρωση.