Στόχος μας είναι η παροχή αξιόπιστων, επώνυμων & εγγυημένων ανταλλακτικων αυτοκινητων από τα καλύτερα εργοστάσια όλου του κόσμου σε τιμές πολύ χαμηλές.

Η μακρόχρονη παρουσία μας στο χώρο του αυτοκίνητου (από το 1986), μετά την παροχή υπηρεσιών στον τομέα της συντήρησης και επισκευής οχημάτων μέσω του συνεργείου μας,μας διατηρεί ακόμα και σήμερα,αξιωμένους στον χώρο αυτό.
Συνεπώς,η διαχρονική παρουσία μας στην αυτοκίνηση ,συν επάγετε με τη σχέση εξέλιξης του τομέα αυτού.
Ένα από τα αποτελέσματα της πορείας αυτής,είναι οι ταυτόσημα γνώσεις μας και στον χώρο των ανταλλακτικών.

Οι εισαγωγές μας,από το εξωτερικό,προς την εγχώρια αγορά,σε συνδυασμό με συνεργασίες αξιόλογων,αξιόπιστων εταιρειών,των 4 τροχών στην Ελλάδα, δίνουν την δυνατότητα στην SAMMotors GROUP,να είναι και η ίδια αξιόπιστη με επώνυμα και εγγυημένα ανταλλακτικά αυτοκινήτων,(και όχι μόνο) απευθυνόμενη πλέον,τόσο σε επαγγελματίες του χώρου αλλά και στον εκάστοτε ιδιώτη-ιδιοκτήτη και κάτοχο κάποιου αυτοκίνητου.

Προσπάθεια και στόχος μας είναι,η διαθεσιμότητα των Ανταλλακτικά αυτοκινήτων, άμεσα και ασφαλές ,τόσο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όσο και από το καινούργιο μας φυσικό κατάστημα πώλησης χονδρικής-λιανικής.
Οι τιμές,προσιτές και ανταγωνιστικές (όσο αυτό είναι εφικτό)με προϋπόθεση να μην μειωθεί η παράμετρος της ποιότητας,που συντελεί στην καλή λειτουργία του οχήματος,όσο και για τη μέγιστη διάρκεια ζωής του.
Όλα τα παραπάνω,σε συνδυασμό με την προστασία του .

Η εταιρεία SAMMotors parts,είναι κοντά σας, δίπλα σας.
Με την κυριολεκτική αλλά και μεταφορική έννοια των λέξεων.
Κερδίζουμε καθημερινά όλο και περισσότερο την εμπιστοσύνη σας και για αυτό σας ευχαριστούμε που επιβραβεύετε έμπρακτα όλες τις προσπάθειες μας.

Θα συνεχίσουμε να διατηρούμε το αυτό επίπεδο,κοιτάζοντας το μέλλον αισιόδοξα,με ειλικρίνεια….
Η SAMMotors,σταθερή και σίγουρη,με βήματα εμπρός,θα επεκταθεί και σε άλλους τομείς,σε άλλες δραστηριότητες ,στον χώρο της αυτοκίνησης…

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
SAMMotors

Το δικό σας e-shop για Ανταλλακτικά αυτοκινήτων

Καλως ήρθατε στο samm.gr, το Ελληνικό site για ανταλλακτικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η παροχή αξιόπιστων, επώνυμων και εγγυημένων προϊόντων από τα καλύτερα εργοστάσια όλου του κόσμου.